Al jouw XML Sitemaps en XML Sitemap Indices worden elk uur gecontroleerd. Om te kunnen zien wanneer jouw XML Sitemaps voor het laatst zijn gecontroleerd ga je naar het Platform scherm en klik je op de Toon XML Sitemaps knop:

Sitemaps

Hoe ContentKing XML Sitemaps vindt

ContentKing vindt XML Sitemaps van deze bronnen:

• Standaard locatie (/sitemap.xml en /sitemap_index.xml)
  • Robots.txt Sitemap referentie
  • Google Search Console (indien gekoppeld)

Als je jouw XML Sitemaps wilt controleren en monitoren, zorg er dan voor dat ContentKing ze kan vinden door middel van een van bovenstaande bronnen.