Als je WordPress gebruikt is het aan te raden de ContentKing plugin te installeren zodat je kunt profiteren van real-time auditing en de Bewerk pagina knop, waarmee je met een enkele klik direct naar de desbetreffende pagina te gaan in jouw WordPress CMS.

Turbo-charge issue resolution with the WordPress plugin

Het installeren van de WordPress plugin gaat gemakkelijk met twee eenvoudige stappen.

Jouw API token ophalen

Allereerst zul je het CMS API token van jouw ContentKing account moeten ophalen. Je kunt het in de Account sectie onder Account instellingen vinden.

API token

De WordPress plugin installeren

Ga vervolgens in WordPress naar Plugins -> Add New en zoek naar ContentKing. Klik op de Installeer Nu knop en na de installatie voer je de API token in in de plugin instellingen.

Klaar is kees! Vanaf nu zal ContentKing bij wijzigingen de pagina onmiddelijk auditen en heb je de handige Bewerk in WordPress knop tot je beschikking!

Caching

Tegenwoordig is het gebruikelijk om een caching plugin op WordPress websites te installeren. Dit versnelt laadtijden en vermindert de druk op de server. Als je een caching plugin gebruikt, is het belangrijk te onthouden dat in zeer bijzondere gevallen ContentKing niet altijd de pagina verandering ziet totdat de cache verloopt of handmatig leeggemaakt wordt.

We zijn er voor je als je ons nodig hebt

Heb je een vraag, zorg, commentaar of SOS met betrekking tot de nieuwe WordPress plugin? Aarzel dan niet om contact op te nemen! We helpen je graag!

Maak je gebruik van een ander CMS?

Onze CMS API is eenvoudig in elk CMS platform te integreren. Kijk hier voor meer informatie.