Net als zoekmachines gebruikt ContentKing meerdere manieren om nieuwe URLs in websites te vinden:

• XML Sitemap
  • Links tussen pagina’s
  • Andere relaties tussen pagina’s (canonical links, hreflang, prev/next relaties, etc.)
  • Redirects
  • CMS API (indien je daar gebruik van maakt)
  • WordPress plugin (indien je daar gebruik van maakt)

Als een URL op een van de bovenstaande manieren gevonden kan worden dan vindt ContentKing hem automatisch. Je hoeft dan niets te doen om de URL’s aan de database toe te voegen.