Prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op twee factoren:

  • Pagina Bundel
  • Abonnement

De prijs van jouw ContentKing account wordt bepaald door de gekozen prijsstelling en je Pagina Bundel. Meer informatie over de Pagina Bundel vind je in dit artikel.

Na registratie is het te allen tijde mogelijk om zowel het abonnement als de Pagina Bundel aan te passen.

Abonnementen

Je hebt de keuze uit vier abonnementen: Basic, Standard, Pro, en Enterprise.

De abonnementen verschillen in het aantal features en de mate van support en training.

Meer informatie over de features en services voor elk abonnement vind je op onze Prijzen pagina. Je kan ook de slider gebruiken om de exacte prijs te zien voor jouw aantal pagina’s.

Loyaliteitskortingen

Wij belonen het wanneer je je voor een langere periode aan ons verbindt. Voor een betalingscyclus van 3 maanden of een jaar krijg je een korting van respectievelijk 10% en 15%.

Prijsstelling voor bureaus

De prijsstelling voor bureaus is bedoeld voor online marketing bureaus die verantwoordelijk zijn voor een groot aantal websites van diverse klanten. Bij dit model kies je het totale aantal pagina’s dat gemonitord moet worden (de “Pagina Bundel”) en het pakket dat het beste bij je past.

Het staat je vrij deze Pagina Bundel te verdelen over zoveel pagina’s als je wil, maar houd er rekening mee dat elke website minimaal 1.000 pagina’s heeft.

Je kan kiezen uit drie verschillende pakketten: Young Agency, Growing Agency en Pro Agency. Zij verschillen op deze aspecten:

  1. Features
  2. Data retentie
  3. Support en training

Je vindt dit allemaal terug op onze Prijzen voor bureaus pagina.

Standaard prijzen

Deze prijsstelling is bedoeld voor bedrijven die geen bureau zijn en een beperkt aantal websites beheren, alhoewel je zoveel websites kunt toevoegen als je maar wilt (maar na een aantal websites is onze prijsstelling voor bureaus financieel aantrekkelijker).

Bij dit model betaal je per website voor het aantal pagina’s dat je wilt monitoren. Elke website heeft zijn eigen betalingscyclus, dus je kunt bepalen of je voor de ene website per maand, en voor de andere website per kwartaal wilt betalen.

Belangrijk: bij dit model kun je geen websites doorwisselen. Abonnementen zijn verbonden aan individuele websites, hetgeen betekent dat je niet de ene website voor een andere website kunt verwisselen en het krediet van de oorspronkelijke website kunt gebruiken.

Je vindt meer informatie over deze prijsstelling op onze Standaard prijzen pagina.

Enterprise Prijzen

Deze prijsstelling is bedoeld voor grotere organisaties die speciale vereisten met betrekking to data opslag, consultancy en training hebben. Oplossingen voor grotere organisaties zijn altijd op maat gemaakt.

Als je interesse hebt in deze oplossingen, vul dan dit formulier in.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen