De Google Search Console integratie haalt de gegevens van jouw website uit Google Search Console op om direct daarmee te kunnen werken in ContentKing.

Metrics

ContentKing laat de volgende metrics van Google Search Console zien:

• Klikken
  • Vertoningen
  • CTR
  • Positie

De Google Search Console gegevens gebruiken

De Google Search Console gegevens zijn beschikbaar in het Pagina’s scherm:

Google Search Console - pages

En ook in het Pagina scherm:

Data from Google Search Console

Je kunt segmenten creëren gebaseerd op Google Search Console gegevens, maar het is momenteel niet mogelijk om historische gegevens te zien of om segmenten die Google Search Console gegevens bevatten te gebruiken in Change Tracking.

De Google Search Console integratie instellen

Het instellen van de Google Search Console gaat als volgt:

1. Klik op Account in de navbar.
  2. Klik op de website die je wilt koppelen.
  3. Vind de Integraties sectie en klik Bewerken
  4. Klik op Koppelen en authenticeer met Google Search Console