Agency Access maakt het mogelijk om losstaande ContentKing accounts te koppelen en wordt doorgaans gebruikt door bureaus om samen met te werken met klanten die een eigen ContentKing account hebben.

Voordelen van Agency Access

Met Agency Access kan je naadloos samenwerken over meerdere ContentKing accounts heen.

Toegang tot websites

Zodra je gekoppeld hebt met het account van je klant vind je hun websites in de navbar en in het Websites-scherm, waarna je daarin kan werken alsof ze in je eigen account zitten.

Toegang tot account instellingen

Binnen de Account-sectie kan je eenvoudig schakelen tussen je eigen account en de accounts van je gekoppelde klanten.

Websites van klanten nemen geen ruimte in de paginabundel in

Anders dan bij websites in je eigen account nemen websites in gekoppelde client accounts geen ruimte in de paginabundel in.

Agency Access en gebruikersrollen

Agency Access werkt maar één richting op: gebruikers in het bureau account krijgen toegang tot de gekoppelde klant accounts, maar klanten krijgen geen toegang tot het bureau account.

Toegangsrechten

Bij het opzetten van de Agency Access koppeling kan je de gewenste toegangsrechten kiezen.

Wijzigingen aanbrengen
Als je de Wijzigingen aanbrengen toegangsrechten kiest dan gebeurt het volgende:

• Managers kunnen customization beheren (segmenten, negeren van issues, etc.) en website instellingen wijzigen.
  • Leden kunnen customization beheren als ze deze rechten hebben in jouw bureau account, maar kunnen nooit website instellingen wijzigen.

Alleen lezen
ALs je kiest voor Alleen lezen toegang dan kunnen leden en managers geen wijzigingen aanbrengen. Geen van de twee rollen kan customization beheren (segmenten, negeren van issues, etc.) of website instellingen wijzigen.

Koppeling opzetten

De koppeling kan geïnitieerd worden door zowel het bureau als de klant.

Koppeling verzoek vanuit het bureau account

Volg deze stappen:

1. Ga naar de Account sectie
  2. Navigeer naar de Account Instellingen tab
  3. Klik op de Koppel met klant account knop onderin het scherm
  4. Kies de gewenste toegangsrechten en voer het e-mailadres in van een gebruiker met manager rechten op het klant account
  5. Klik op de Toegang aanvragen knop

De klant ontvangt nu een e-mail waarin het koppelingsverzoek geaccepteerd kan worden.

Koppeling verzoek vanuit het klant account

Volg deze stappen:

1. Ga naar de Account sectie
  2. Navigeer naar de Account Instellingen tab
  3. Klik op de Koppel met bureau knop onderin het scherm
  4. Kies de gewenste toegangsrechten en voer het e-mailadres in van een gebruiker met manager rechten op het bureau account
  5. Klik op de Toegang verlenen knop

Het bureau ontvangt nu een e-mail waarin het koppelingsverzoek geaccepteerd kan worden.

Toegang intrekken

Als bureau kan je de toegang tot gekoppelde klant accounts verwijderen, en als klant kan je de toegang voor het gekoppelde bureau intrekken.

Volg deze stappen:

1. Ga naar de Account sectie
  2. Navigeer naar de Account Instellingen tab
  3. Klik op de Toegang verwijderen (voor bureaus) of Toegang intrekken (voor klanten) knop