Academy

Bij ContentKing betaal je niet per gebruiker, dus je kunt zoveel mogelijk teamleden aan jouw account toevoegen als je wilt.

Gebruikersrollen

Er zijn drie verschillende gebruikersrollen: Bijdragers, Leden en Managers.

Bijdragers

Dit is de meest beperkte rol in ContentKing en is met name nuttig voor bureaus die hun klanten toegang willen geven tot hun website in ContentKing.

Bijdragers krijgen enkel toegang tot de website(s) die je voor hen selecteert, en ze kunnen geen customization features gebruiken zoals het toevoegen en bewerken van segmenten, het negeren van issues of het wijzigingen van gedeelde kolomgroepen. Daarnaast kunnen we ze ook geen wijzigingen aanbrengen aan website- of accountinstellingen en kunnen ze geen andere gebruikers uitnodigen.

Let op: deze rol is enkel beschikbaar op het Growing Agency of Pro Agency pakket.

Leden

Leden hebben toegang tot alle websites in het ContentKing account, maar kunnen geen wijzigingen aanbrengen aan website- of accountinstellingen.

Of leden customization features (segmenten, issue negeren en gedeelde kolomgroepen) kunnen beheren hangt af van de “Mag customization beheren” instelling die je per individueel lid kan configuren.

Managers

Managers hebben volledige toegang tot het account, kunnen zowel website- als accountinstellingen wijzigen en andere gebruikers uitnodigen.

Gebruikers beheren

Om nieuwe gebruikers uit te nodigen, bestaande gebruikers te verwijderen of de rol van gebruikers te wijzigen, zul je Manager toegang nodig hebben.

Een nieuwe gebruiker uitnodigen

Volg deze stappen om een nieuwe gebruiker uit te nodigen:

  1. Ga naar Account
  2. Ga naar Teamleden
  3. Klik op de groene Nieuw teamlid uitnodigen knop
  4. Vul het e-mail adres van de gebruiker in
  5. Selecteer de rol die je de gebruiker wilt geven
  6. In het geval van Bijdrager toegang: selecteer tot welke website of websites je de gebruiker toegang wilt geven
  7. Klik op Verstuur uitnodiging

De gebruiker ontvangt een e-mail met een uitnodiging voor jouw ContentKing account.

Een gebruiker verwijderen

Om een gebruiker uit jouw account te verwijderen volg je deze stappen:

  1. Ga naar Account
  2. Ga naar Teamleden
  3. Klik op de gebruiker die je wilt verwijderen
  4. Scroll naar beneden and klik op Verwijder uit team
  5. Bevestig de verwijdering

Let op: als een gebruiker weer toegang nodig heeft, zullen ze opnieuw uitgenodigd moeten worden.

Een gebruikersrol wijzigen

Om de rol van een gebruiker in jouw account te wijzigen volg je deze stappen:

  1. Ga naar Account
  2. Ga naar Teamleden
  3. Klik op de gebruiker waarvan je de rol wilt wijzigen
  4. Klik op Verander rol aan de bovenkant van het scherm
  5. Selecteer de nieuwe rol en klik opslaan

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen