Ons verhaal

Hoe zijn we hier nou eigenlijk aanbeland? Zoals vaak het geval is, was ook ons product in eerste instantie gebouwd om in onze eigen behoefte te voorzien. Voordat we ContentKing oprichtten werkten de meeste van ons samen als een internetbureau waar we met zorg aan de websites van onze klanten werkten.

Maar naarmate de websites groeiden en complexer werden, merkten we dat het moeilijker werd alles soepel te laten draaien. Alledaagse taken zoals releases en updates brachten onverwachte problemen met zich mee en we werden verrast door dynamische content veranderingen en de goed bedoelde maar ongewenste veranderingen aan de website door de klant.

Team members in the office

En dus gingen we op zoek naar tooling die ons kon helpen bij het voorkomen van dit soort problemen, maar waren verrast toen we erachter kwamen dat dit niet bestond. We kwamen genoeg crawlers en andere rapportage tools tegen tijdens onze zoektocht, maar deze hadden allemaal een passieve benadering. Audits draaien ging handmatig en je moest zelf door bakken met data heen om de resultaten te analyseren.

Dit werkt misschien voor kleine websites - of voor teams die daar de tijd voor hebben - maar dat werkt niet bij websites met tienduizenden pagina’s. Dus, omdat er niets op de markt was, besloten wij het zelf te gaan bouwen!

Work with us

Wij zijn een diverse groep van marketeers, developers en designers die grenzeloze creativiteit combineren met gezond pragmatisme. Samen zijn wij gedreven door onze passie om de beste digitale marketing software op de markt te creëren.

Neem contact op

ContentKing team
ContentKing teambuilding
ContentKing conference
ContentKing sport event

Een kijkje in de keuken