Waarom je 24/7 monitoring nodig hebt

Paginatitels die veranderen op belangrijke pagina’s, links die plots niet meer werken of pagina’s die ineens niet-indexeerbaar worden. Of het nu jouw tekstschrijver is die de content strategie niet volgt, een release die helemaal verprutst is of een klant die lekker eigenwijs is, je moet het direct weten.

ContentKing houdt alle belangrijke zaken in de gaten, en je ontvangt proactief alerts zodat je in kunt grijpen voordat jouw omzet instort.

ContentKing Alerts brengen jou op de hoogte als er zaken misgaan, zoals bijvoorbeeld pagina’s die ineens niet-indexeerbaar worden.

Auditing & Change Tracking™

Dankzij ContentKing Monitoring™ worden jouw pagina’s continu gecheckt op problemen en word je direct op de hoogte gebracht als er zaken zijn waarmee je aan de slag moet.

Bovendien pikt ContentKing’s Change Tracking™ functionaliteit iedere wijziging in de website op. Of er nu pagina’s worden toegevoegd of verwijderd, of zelfs wanneer er wijzigingen binnen pagina’s gemaakt worden: ContentKing houdt het allemaal bij, en zorgt ervoor dat alles razendsnel doorzoekbaar is.

ContentKing biedt diepgaande inzichten in de problemen in jouw websites.
ContentKing biedt een volledig overzicht van alle wijzigingen in jouw websites.

Eerder op de hoogte dan zoekmachines

Zoekmachines checken jouw website continu en pikken iedere wijziging op om te bepalen of de volgorde van de zoekresultaten aangepast moet worden.

Dankzij het feit dat ContentKing websites 24/7 in de gaten houdt ben jij op de hoogte van wat zoekmachines zien, voordat ze het überhaupt gezien hebben!

ContentKing is de eerste tool die jou in staat stelt om problemen op te lossen voordat ze jouw rankings negatief beïnvloeden.

Diagram van de ContentKing Alerts flow met in-app notificaties, e-mail alerts en Slack notificaties.

Intelligente Monitoring

Het is uitdagend om continu op de hoogte te blijven van wat er gebeurt op een dynamische website. Vandaar dat ContentKing intelligente algoritmes gebruikt om jouw website te monitoren.

ContentKing neemt een grote hoeveelheid signalen in acht om te bepalen welke pagina er als volgende gecheckt moet worden. De belangrijkheid van de pagina binnen de website, aanpassingen in gerelateerde pagina’s en zelfs de interactie van gebruikers met het ContentKing platform worden in beschouwing genomen.

ContentKing Alerts gebruikt intelligente algoritmes die het aantal pagina’s en hun belangrijkheid in beschouwing nemen.
ContentKing gebruikt slimme heuristieken om te bepalen welke pagina als volgende gecheckt moet worden.

Performance loopback

ContentKing houdt de performance van jouw website continu in de gaten. Wanneer ContentKing slechtere performance detecteert, dan wordt de crawl snelheid automatisch teruggeschaald om te voorkomen dat de website overbelast raakt.

Naast dit automatische mechanisme biedt ContentKing ook volledige controle over hoe jouw website gemonitord wordt. Kies zelf welke secties van jouw website je wilt monitoren en met welke snelheid.

ContentKing monitoring biedt geavanceerde configuratie mogelijkheden om te zorgen dat monitoring aansluit op jouw behoeften.
Dankzij de performance loopback detecteert ContentKing volledig automatisch performance problemen en onderneemt hier ook direct actie op.

Waarom ContentKing anders is

Traditionele crawlers zijn passief. Je configureert een crawl, wacht tot de crawl klaar is, en vervolgens moet je handmatig de verschillen ten opzichte van de vorige crawl bepalen. Dit is een langzaam, kostbaar en foutgevoelig proces. En hoe zit het met problemen die de kop op steken tussen crawls? Hoe kom je daar op tijd achter?

ContentKing is de enige SEO tool die websites continu monitort. Dankzij de Alerting™ en Change Tracking™ technologie kun je voor het eerst goed voorbereid de strijd aangaan met jouw concurrenten. Eindelijk kun je problemen oplossen voordat ze impact hebben op jouw SEO performance.

Een vergelijking van ContentKing’s issue detectie ten opzichte van traditionele crawlers.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen