Alle pagina wijzigingen bijhouden

Of het nou een copywriter is die de content strategie niet volgt, een release die helemaal is verprutst door het development team of een klant die lekker eigenwijs is.

In een werkveld waar de kleinste wijzigingen verregaande impact hebben is het essentieel dat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt. Daarom houdt ContentKing alle belangrijke wijzigingen bij.

Of je nou de laatst toegevoegde pagina’s of verwijderde pagina’s wilt zien, of een check op wijzigingen binnen pagina’s wilt doen, met ContentKing is het een fluitje van een cent.

Wijzigingsgeschiedenis doorzoeken

Omdat ContentKing een volledig overzicht van alle wijzigingen op jouw website bijhoudt kun je zo ver terugreizen in de tijd als je wil.

Wil je weten wat er vorige week gewijzigd is? Of benieuwd hoe jouw website er vorig jaar uitzag? Waar je ook maar naar op zoek bent, je vindt het met ContentKing.

Met ContentKing kun je razendsnel de wijzigingsgeschiedenis van jouw website doorzoeken.

Zoom in op de geschiedenis van specifieke pagina’s

Naast het historische overzicht van de volledige website kun je met ContentKing ook heel eenvoudig inzoomen op een specifieke pagina en daar alle wijzigingen van zien.

ContentKing houdt van iedere pagina een changelog bij, waardoor je een volledige geschiedenis hebt van wijzigingen aan de paginatitel, meta description, hreflang, canonical link en alle andere zaken die er toe doen.

Kijkje onder de motorkap nemen? In één klik zie je de request en response headers, en zelfs de volledige HTML van de pagina voor iedere snapshot.

Bekijk een volledige changelog van iedere pagina in ContentKing.
Check request headers en zelfs de volledige HTML van iedere request.

Een tijdmachine voor jouw robots.txt

De directives in jouw robots.txt bestand zijn een “crawl handleiding” voor zoekmachines. Als er ook maar iets misgaat in dat simpele bestandje dan kun je compleet onvindbaar worden voor zoekmachines.

Daarom stuurt ContentKing direct een alert zodra er iets in jouw robots.txt bestand verandert. Sterker nog: er wordt een volledige wijzigingsgeschiedenis bijgehouden van elke revisie.

Houd alle robots.txt wijzigingen bij en ontvang alerts als je actie moet ondernemen.

Change Tracking™ voor custom elementen

ContentKing monitort alle belangrijke SEO elementen van jouw pagina’s. Paginatitels, meta descriptions, h1 headings, robot directives en nog veel meer.

Met Custom Element Extraction kun je nog een stapje verder gaan en ieder element wat je maar wilt bijhouden.

Custom Element Extraction wordt gedreven door de unieke Change Tracking™ functionaliteit van ContentKing, waardoor je iedere wijziging in jouw custom elementen kunt bijhouden.

Houd ieder custom element bij met de Custom Element Extraction functionaliteit van ContentKing.
Houd iedere wijziging op jouw website bij met behulp van de Custom Element Extraction functionaliteit.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen