Academy

Alle paginawijzigingen bijhouden

Of je nu een overzicht wilt hebben van nieuw toegevoegde, verwijderde of doorverwezen pagina’s, of zelfs wijzigingen binnen pagina’s wilt zien: het is allemaal mogelijk met ContentKing.

Middels de fraaie en eenvoudig te gebruiken interface doorzoek je razendsnel de volledige geschiedenis van jouw website.

Wijzigingsgeschiedenis doorzoeken

Omdat ContentKing een volledig overzicht van alle wijzigingen op jouw website bijhoudt kun je zo ver terug reizen in de tijd als je wil. Wil je weten wat er vorige week gewijzigd is? Of benieuwd naar hoe jouw website er een jaar geleden uitzag? Waar je ook maar naar op zoek bent, je vindt het met ContentKing.

Searching in website changes

Zoom in op de geschiedenis van specifieke pagina’s

Naast het historische overzicht van de volledige website kun je met ContentKing ook heel eenvoudig inzoomen op een specifieke pagina en daarvan alle wijzigingen zien. Paginatitels, meta descriptions, hreflangs, canonical links. Met ContentKing houd je het allemaal in de gaten.

Changes on page detail

Robots.txt wijzigingen

Ook al is het maar een “simpel” tekstbestandje, als er iets misgaat met de robots.txt van jouw website dan kun je compleet onvindbaar worden voor zoekmachines.

Daarom stuurt ContentKing niet enkel een alert zodra er iets in jouw robots.txt bestand verandert, maar wordt er ook een volledig wijzigingsgeschiedenis bijgehouden van elke revisie van het robots.txt bestand.

Zo wordt je niet meer verrast door robots.txt wijzigingen!

Robots.txt changes

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen