Academy

Intelligente test suite

Onze visie is dat een auditing tool concrete actiepunten moet opleveren, zonder de afleiding van foutieve meldingen of onbelangrijke zaken.

Daarom hebben wij onze test suite zo ontworpen dat elk SEO signaal in beschouwing wordt genomen, zodat je er zeker van bent dat je enkel melding krijgt van wat er echt toe doet.

De 24/7 monitoring test continu jouw pagina’s, wat betekent dat de resultaten direct beschikbaar zijn wanneer je inlogt in ContentKing.

ContentKing Audit Suite
Meta informatie Supported
Canonical links Supported
Robot directives Supported
Toon meer
Meta information issues

Analyseer het technisch fundament van jouw website

Met content alleen ga je de oorlog niet winnen. Content moet wel een handje geholpen worden. Wanneer het technisch fundament van de website niet op orde is gaat zelfs de beste content in de wereld jou niet redden.

Daarom analyseert ContentKing ook het technisch fundament van de website, om ervoor te zorgen dat alles piekfijn in orde is. En net zoals met de content van jouw website wordt dit 24/7 gedaan, waardoor ContentKing wijzigingen in XML sitemaps, robots.txt of domein configuraties direct detecteert.

ContentKing Audit Suite
XML Sitemaps Supported
Robots.txt Supported
Niet-canonical domein varianten Supported
Toon meer
Robots.txt

Structureer jouw website met Segmenten

Vanuit het perspectief van de content strategie hebben niet alle pagina’s dezelfde waarde. Daarom hebben wij een geheel nieuwe manier ontwikkeld om daarmee om te gaan: Segmenten!

Segmenten maken het mogelijk om pagina’s te groeperen op basis van de content strategie, waarna je deze segmenten kunt gebruiken om in te zoomen op specifieke website secties tijdens het optimaliseren van de website en zelfs om de test suite specifiek in te richten voor de verschillende secties van jouw website.

Segments on Dashboard

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen