Academy

Alerts bij problemen

Meta descriptions die verdwijnen van essentiële pagina’s, links die kapot gaan of belangrijke pagina’s die niet-indexeerbaar worden. Wat het probleem ook is, je moet het zo snel mogelijk weten.

Daarom monitort ContentKing jouw website continu en ontvang je een e-mail alerts zodra er iets misgaat.

Email alert

Alle alerts in een enkel overzicht

Bovenop het uitsturen van e-mails worden de alerts ook overzichtelijk op een rijtje gezet in het Gebeurtenissen-scherm. Hier kun je de status van de alerts real-time in de gaten houden, keurig gesorteerd en per dag gegroepeerd.

Intelligente alerting technologie

Websites veranderen continu. En hoewel je deze wijzigingen absoluut wilt volgen, wil je niet voor ieder wissewasje een alert krijgen.

Daarom zijn de alerts van ContentKing intelligent. Onze algoritmes kijken naar allerlei signalen en besluiten dan pas of het nodig is om een alert uit te sturen of niet.

Intelligent alerting in email

Jij hebt de controle

Dankzij onze intelligente alert algoritme sturen wij enkel een alert als een gebeurtenis belangrijk genoeg is. Waarom? Omdat wij jouw e-mail inbox niet willen overspoelen. Maar, er kunnen situaties zijn waarin je e-mail alerts helemaal wilt uitzetten. Bijvoorbeeld voor websites in ontwikkelomgevingen.

Daarom kun je alerts eenvoudig per website instellen:

Intelligent alerting in email

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen