Samenwerken aan content

Nodig je team uit en ga samen aan de slag

Succesvolle websites worden zelden door een enkeling gerealiseerd. Meestal zijn verschillende belanghebbenden en disciplines betrokken bij het optimaliseren van de prestaties van een website. Met ContentKing willen wij deze samenwerkingen zoveel mogelijk ondersteunen.

Dankzij de krachtige team management mogelijkheden is het uitnodigen van collega’s en samenwerken binnen ContentKing een fluitje van een cent.

Nodig je team uit en ga samen aan de slag

Deel ieder scherm

Dankzij de krachtige zoek-, filter- en sorteermogelijkheden van ContentKing kan je zeer specifieke en gedetailleerde schermen creëren.

URLs delen

Wil je een overzicht van essentiële pagina’s met canonical link problemen binnen jouw blog-sectie? Geen probleem! Maar wat als je deze wil doorsturen naar jouw collega zodat zij hiermee aan de slag kan? Geen probleem, deel eenvoudigweg de URL van het scherm en zij ziet exact dezelfde inhoud als jij. Inclusief live updates. Wij zijn groot fan van deze functie: het is fantastisch om een lijst met problemen vanzelf te zien slinken terwijl je ermee bezig bent!

Exporteer wat je maar wil

ContentKing maakt het mogelijk om jouw website te optimaliseren, zonder dat je de applicatie hoeft te verlaten. Maar soms wil je de ruwe gegevens exporteren en hiermee aan de slag gaan in Excel, OpenOffice, Google Drive of welk spreadsheet programma dan ook. Exporteer eenvoudig de gegevens van welk scherm je maar bekijkt, en binnen enkele seconden ontvang je een export in CSV-formaat.

Exports

Exports zijn beschikbaar voor alle gegevensoverzichten. Dus of je nu alles wil exporteren, een gefilterde lijst met pagina’s of heel specifiek een lijst met incorrecte canonical links, het is allemaal mogelijk.