Content Overzicht

Doorzoek razendsnel jouw volledige website

Tijdens het werken aan de optimalisatie van jouw website ben je vaak geïnteresseerd in specifieke pagina’s of secties. Het kan een behoorlijke taak zijn om steeds de juiste pagina’s te vinden in een grote website. ContentKing lost dit gericht op. Dankzij de krachtige zoek-, filter- en sorteerfuncties van ContentKing doorzoek je in no-time jouw volledige website.

Doorzoek razendsnel jouw volledige website
Doorzoek razendsnel jouw volledige website

Het maakt geen verschil of jouw website honderden of duizenden pagina’s heeft, ContentKing blijft razendsnel. Iedere combinatie van filters is mogelijk, waardoor je krachtige zoekcombinaties kan maken.

Inzichten van iedere pagina

ContentKing houdt de kleinste details van iedere pagina bij. Wij tonen de content van de pagina, de social media mark-up, openstaande problemen en alle andere relevante informatie voor de prestaties van jouw website.

Inzichten van iedere pagina

Daarnaast houden we alle link relaties met andere pagina’s bij, of het nu reguliere links, canonical links of redirects zijn. Iedere relatie die relevant is voor zoekmachines en bezoekers wordt blootgelegd.

Ga terug in de tijd

Soms wil je niet alleen weten wat de status van vandaag is, maar ook hoe het er gisteren uitzag. Daarom maakt ContentKing het mogelijk om terug in de tijd te gaan om precies te zien wat er veranderd is en wanneer.

Wijzigingen in de pagina titel of meta description? Wij houden het bij. Open Graph mark-up toegevoegd? Wij hebben het gezien. Alles wat van belang is voor de prestaties van jouw pagina’s wordt op een duidelijke tijdlijn weergegeven.