Academy

Koppel met Google Search Console

Het koppelen met Google Search Console is kinderlijk eenvoudig, en direct na het opzetten toont ContentKing de impressies, klikken, CTRs en posities van de gehele website. Check de Google performance voor een specifieke pagina, of zoom uit en check het voor de gehele website.

Google Search Console integration

Koppel met Google Analytics

Koppel je ContentKing account met Google Analytics om paginaweergaven, bouncepercentages, paginawaarden en nog veel meer op te halen. Check je Google Analytics metrics pagina-voor-pagina of gebruik het website-brede overzicht om eenvoudig jouw essentiële pagina’s te identificeren. Wat je ook maar nodig hebt, je hebt alle gegevens binnen handbereik.

Google Analytics integration

Neem ContentKing op in jouw klantenportal

ContentKing is een fantastische applicatie voor het beheren van jouw SEO activiteiten, maar er zijn ook situaties denkbaar waarin je de gegevens wilt ontsluiten. Het integreren van ContentKing in een klantenportal is daar een goed voorbeeld van. Daarom hebben wij onze Rapportage API ontwikkeld, zodat je jouw ContentKing data eenvoudig kunt importeren in een extern platform. Wat de use-case ook is, jij bent de eigenaar van jouw data en de Rapportage API maakt het eenvoudig om dit te ontsluiten.

Reporting API output

Integreer ContentKing in jouw publicatie flow

Bovenop de Rapportage API, beschikt ContentKing ook over een CMS API. Middels deze API kun je ContentKing naadloos opnemen in jouw publicatie workflow, waardoor er prioriteit wordt gegeven aan het auditen van pagina’s waar je op dat moment mee bezig bent. Wanneer je iets wijzigt zie je daar direct de resultaten van in ContentKing!

Een turn-key implementatie van de CMS API is de ContentKing WordPress plugin waarmee je direct vanuit ContentKing naar de desbetreffende pagina in het WordPress CMS springt.

WordPress plugin

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen