SEO Auditing

Vergroot jouw zichtbaarheid in zoekmachines.

Met geweldige content alleen kom je niet ver als zoekmachines jouw website niet goed kunnen bereiken en begrijpen. Met ContentKing’s uitgebreide SEO test suite wordt dat kinderspel. De inzichten en actiepunten die naar boven komen maken het eenvoudiger dan ooit om jouw website volledig te optimaliseren.

SEO Monitoring

Grijp in voordat jouw omzet geraakt wordt.

Zoekmachines stoppen nooit met het crawlen en analyseren van jouw website en zijn continu op zoek naar nieuwe of bijgewerkte content. Daarom wil je dat jouw tooling hetzelfde doet: als er iets misgaat moet je dat direct weten zodat je dit kunt oplossen vóórdat jouw vindbaarheid onderuit gaat.

SEO Alerts

Wees eerder op de hoogte dan zoekmachines.

Als jouw website technische problemen heeft, of er opeens grote content wijzigingen gemaakt worden dan moet je dat direct weten. Daarom stelt ContentKing jou proactief op de hoogte als er iets gebeurt, waardoor je deze problemen kunt oplossen voordat zoekmachines en bezoekers het doorhebben.

SEO Change Tracking

Geen verrassingen meer. Blijf op de hoogte van alle wijzigingen.

In het SEO werkveld is verandering de enige zekerheid. Ontwikkelaars, klanten en andere stakeholders vinden continu nieuwe manieren om je te “verrassen”. Met ContentKing zit je er bovenop.

Inzicht en rapportage

Productiever dan ooit tevoren!

ContentKing verzamelt een enorme hoeveelheid informatie over jouw websites. En of het nou gaat om real-time informatie of historische wijzigingen van een jaar geleden, met de verschillende rapportages van ContentKing heb je een schat aan informatie altijd binnen handbereik.

API’s en integraties

Sluit ContentKing aan op jouw online marketing toolbox.

Dankzij onze API’s en integraties vergroot je eenvoudig het bereik van ContentKing. Sluit ContentKing aan op rapportage software, klantportals en andere software in jouw toolbox!

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen