Academy

SEO Auditing

Vergroot jouw zichtbaarheid in zoekmachines.

Met geweldige content alleen kom je niet ver als zoekmachines jouw website niet goed kunnen doorgronden. Dat is waar ContentKing helpt. De inzichten en actiepunten van de SEO test suite maken het eenvoudiger dan ooit om jouw website volledig te optimaliseren.

SEO Monitoring

Zoekmachines slapen niet. Jouw tooling dan toch ook niet?

Zoekmachines stoppen nooit met het crawlen en analyseren van jouw website en zijn continu op zoek naar nieuwe of bijgewerkte content. Daarom wil je dat jouw tooling hetzelfde doet: als er iets misgaat moet je dat direct weten zodat je dit kunt oplossen vóórdat jouw vindbaarheid in zoekmachines onderuit gaat.

SEO Alerts

Als eerste op de hoogte bij problemen.

Wanneer je bij een technisch probleem of een onverwachte wijziging niet op tijd reageert geef je concurrenten de kans om jouw zoekmachine posities in te nemen. Daarom waarschuwt ContentKing pro-actief wanneer er zaken misgaan, zodat je problemen kunt oplossen vóórdat zoekmachines en bezoekers er last van hebben.

SEO Change Tracking

Alle wijzigingen bijhouden, zelfs binnen pagina’s!

Verandering is de enige constante in het SEO werkveld. Ontwikkelaars, klanten en andere stakeholders vinden continu nieuwe manieren om je te “verrassen”. Met ContentKing zit je er bovenop.

Inzicht en rapportage

Productiever dan ooit tevoren!

Huidige en historische revisies. Problemen en wijzigingen. ContentKing verzamelt een enorme hoeveelheid informatie van jouw websites. De verschillende rapportage features maken deze enorme bron van informatie inzichtelijk.

API’s en integraties

Sluit ContentKing aan op al jouw tooling

Dankzij onze API’s en integraties vergroot je eenvoudig het bereik van ContentKing. Sluit ContentKing aan op rapportage software, klantportals en andere software in jouw toolbox!

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen