Academy

Het identificeren en oplossen van issues is belangrijk wanneer je jouw website voor organische performance optimaliseert. Vanaf vandaag ben je productiever dan ooit, dankzij onze vernieuwde issue rapportage met prachtige visualisaties!

Het volledig vernieuwde ontwerp bevat vele nieuwe verbeteringen en hieronder laten we drie van onze favorieten zien.

1. Alle informatie in één oogopslag

Tijdens het verbeteren van de issue rapportage hebben we continu gefocust op het optimaliseren van jouw werkzaamheden. De todo list blijft maar groeien, dus je wil zo snel mogelijk het probleem - en de oplossing - begrijpen.

Om deze reden is de vernieuwde issue rapportage geoptimaliseerd om zo snel mogelijk de relevante informatie eruit te halen:

ContentKing - Redesigned Issues Reporting - Page Detail

2. Bekijk de impact per segment

Een andere fantastische verbetering: voor het eerst kun je snel zien welke delen van jouw website last hebben van een bepaald probleem. Een nieuwe visuele weergave toont de issues in de verschillende segmenten:

ContentKing - Redesigned Issues Reporting - Overview

3. Zijn jouw segmenten geoptimaliseerd?

Je kunt bovendien snel de conditie van individuele segmenten analyseren en met elkaar vergelijken:

ContentKing - Redesigned Issues Reporting - Segments

Los direct jouw (vernieuwde) issues op!

De vernieuwde visualisaties van issues en gegevens zijn vanaf nu beschikbaar in jouw account, dus je kunt er direct mee aan de slag. Gebruik je ContentKing nog niet? Doe je website een plezier en start direct een gratis proefperiode.

Vincent van Scherpenseel
Vincent van Scherpenseel

Vincent is ContentKing’s Chief Executive Officer. Hij is gek van product management en houdt ervan om op het snijvlak van design, ontwikkeling en business te werken. Dit maakt ContentKing de perfecte uitdaging voor hem.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen