Change tracking voor SEO

  • 14 juni 2017
  • Veronika Martosova

Vandaag schrijven we geschiedenis, letterlijk! ContentKing brengt on-page SEO naar een hoger niveau met de introductie van change tracking.

Een tijdmachine voor SEO

Met change tracking kun je voor de allereerste keer ooit content wijzigingen op jouw website bijhouden in een praktisch overzicht. Benieuwd welke pagina’s zijn toegevoegd, verwijderd of geredirect? Geen probleem! Wil je weten welke pagina’s gewijzigd zijn? Je ontdekt het in een handomdraai!

SEO Content Change Tracking with ContentKing

Waarom dit zo belangrijk is

Websites veranderen continu. En meestal gebeurt dit zonder dat je je ervan bewust bent. Of het nu de klant, jouw manager, een externe copywriter of een developer is. Content wijzigingen zijn onderdeel van het vak, en het is essentieel voor jouw SEO succes om zo snel mogelijk van wijzigingen op de hoogte te zijn.

Neem de homepage als voorbeeld. Tuurlijk, als deze helemaal stopt met werken dan weet je dat vrij snel. Maar hoe lang duurt het voordat je doorhebt dat de paginatitel is aangepast? Of de meta description, de H1 heading of canonical URL? En dat is enkel de homepage — hoe zit het met de rest van de website?

Daarom hebben wij deze krachtige feature ontwikkeld: zodat je deze vragen met een paar klikken kan beantwoorden. Dus wacht niet langer en ga direct aan de slag met Change Tracking!

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen