Academy

De positieve feedback op onze Google Search Console en Google Analytics integraties was overweldigend. Maar geen tijd om op onze lauweren te rusten, en daarom hebben wij zojuist ondersteuning voor Schema.org markup uitgerold!

Nog niet bekend met Schema.org markup?

Schema.org is een markup standaard die het makkelijker maakt voor zoekmachines om de inhoud van jouw website te begrijpen. Het is een krachtige tool waarmee je jouw zichtbaarheid in zoekmachines significant kan verbeteren. Zie ons Academy artikel over Schema.org om te ontdekken waarom en hoe dit te gebruiken.

Check jouw Schema.org implementatie

Vanaf vandaag toont ContentKing de Schema.org markup voor jouw website! Voor iedere pagina die Schema.org markup bevat (gedefinieerd via JSON-LD) zie je de Schema.org attributen:

ContentKing - Schema.org on Pages Detail

Filteren, zoeken en segmenteren op Schema.org data

Schema.org gegevens zijn ook beschikbaar op het Pagina’s-scherm, waarmee je eenvoudig kan zien welke pagina’s Schema.org markup bevatten. Nog beter: je kan zelfs segmenten maken op basis van de Schema.org markup!

ContentKing - Schema.org on Pages

Optimaliseer jouw Schema.org implementatie met ContentKing

De tijd nemen om je website met Schema.org te optimaliseren kan de moeite waard zijn: Google gebruikt dit namelijk als signaal voor de felbegeerde Rich Snippet vertoningen! Dus geen tijd te verliezen: ga vandaag nog aan de slag met jouw Schema.org implementatie.

Maak je nog geen gebruik van ContentKing? Zonde! Doe jezelf een plezier en begin direct jouw gratis proefperiode.

Vincent van Scherpenseel
Vincent van Scherpenseel

Vincent is ContentKing’s Chief Executive Officer. Hij is gek van product management en houdt ervan om op het snijvlak van design, ontwikkeling en business te werken. Dit maakt ContentKing de perfecte uitdaging voor hem.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen