Ondersteuning voor paginering, hreflang, mobile en AMP

  • 18 juli 2017
  • Veronika Martosova

Het is onze passie om onze klanten continu verder te helpen met het optimaliseren van hun websites. Daarom hebben wij recentelijk ondersteuning toegevoegd voor vier belangrijke link relaties: paginering, hreflang, mobile en AMP.

Hier een kort overzicht van de verbeteringen:

Paginering attributen

Soms komt het voor dat je meer content hebt dan op een enkele pagina past. Een goed voorbeeld hiervan zijn product categoriepagina’s in webshops. Wanneer je je content over meerdere pagina’s verdeelt is het van belang om de relatie tussen deze pagina’s duidelijk te maken voor zoekmachines om duplicate content problemen te voorkomen.

Daarom kan je vanaf vandaag jouw paginering implementatie controleren met ContentKing. Als je nog niet bekend bent met paginering attributen dan raad ik je aan om ons Academy artikel over paginering te lezen.

Pagination

Hreflang ondersteuning voor meertalige websites

Is jouw website meertalig? Zo ja, dan is het van belang om het hreflang attribuut in te zetten om ervoor te dat zoekmachines de juiste taalvariant tonen.

En net zoals met paginering biedt ContentKing vanaf nu inzicht in jouw hreflang implementatie. Nog niet bekend met hreflang? Lees er alles over in ons Academy artikel over hreflang.

Hreflang

Accelerated Mobile Pages (AMP)

Google’s AMP formaat, bedoeld om het web sneller te maken voor mobiele gebruikers, wordt steeds populairder. Als je al gebruik maakt van AMP dan is het goed om te weten dat je vanaf nu jouw AMP implementatie kan controleren met ContentKing. Als AMP nieuw is voor jou lees dan even ons Academy artikel over AMP.

Accelerated Mobile Pages

Mobiele websites

Nu we het toch over mobiele websites hebben: hoewel responsive websites de standaard zijn geworden voor mobiele websites zijn er nog steeds voldoende mobile-only websites, en vaak met goede reden. Daarom is het fijn om te weten dat je vanaf nu ook deze implementatie kunt controleren in ContentKing.

Is dit nieuw voor je? Lees dan eerst even ons Academy artikel over rel alternate mobile.

Mobile attribute

Aan de slag met de nieuwe attributen

Vanzelfsprekend kun je ook filteren op deze nieuwe attributen in het Pagina’s-scherm. Voeg de nieuwe kolommen toe aan jouw kolom groepen en ga ermee aan de slag.

Deze uitbreidingen maken het werken met ContentKing nog productiever, dus check gelijk de implementatie van jouw websites!

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen