Nog sneller problemen oplossen met de WordPress plugin

  • 28 september 2017
  • Veronika Martosova

Van het oplossen van problemen tot het bijhouden van wijzigingen, ContentKing is ontworpen vanuit de visie dat je continu op de hoogte moet zijn van wat er op jouw website gebeurt. Vandaag gaan wij nog een stap verder hierin, met de introductie van de ContentKing WordPress plugin!

Met de WordPress plugin koppel je eenvoudig ContentKing aan WordPress waardoor je direct vanuit het Pagina-scherm in ContentKing naar de desbetreffende pagina in WordPress kan springen om problemen op te lossen. Het eindeloos rondzoeken naar de juiste pagina in WordPress is voorbij!

Edit page

Samen met de live-auditing functionaliteit van de API maakt de WordPress plugin het detecteren en oplossing van problemen eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren.

Installeer de WordPress plugin nu en begin direct met het besparen van tijd!

De ContentKing WordPress plugin installeren

Het installeren van de WordPress plugin is super eenvoudig. Volg de onderstaande twee stappen en mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen dan is ons support team volledig beschikbaar om je te helpen!

Jouw unieke API token ophalen

Om te beginnen moet je de API token van jouw ContentKing account ophalen. Je vindt deze in de Account-sectie, onder het Team Profiel tabje.

API token

De WordPress plugin installeren

Vervolgens ga je in WordPress naar Plugins -> Add New en zoek je op “ContentKing”. Klik vervolgens op de Nu installeren knop, en zodra de installatie voltooid is geef je de API token op in de plugin instellingen.

En dat is alles! Vanaf nu worden wijzigingen direct doorgegeven aan ContentKing en heb je de superhandige “Bewerk in WordPress” knop beschikbaar!

Caching

Het is gebruikelijk om een caching plugin te installeren in WordPress. Hiermee laadt de website sneller en wordt de server minder zwaar belast. Indien je gebruik maakt van een caching plugin kan het in zeldzame gevallen voorkomen dat ContentKing de wijzigingen niet detecteert totdat de cache is verlopen.

Wij zijn beschikbaar om je te helpen

Heb je een vraag, opmerking of suggestie voor de nieuwe WordPress plugin? Neem direct contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Maak je gebruik van een ander platform dan WordPress?

Onze algemene API maakt het eenvoudig om ContentKing te koppelen aan ieder CMS platform. Je vindt er hier meer over.

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen