Nieuwe vindbaarheid inzichten

  • 5 oktober 2016
  • Veronika Martosova

Bij ContentKing streven we ernaar om jou van alle benodigde informatie te voorzien om de vindbaarheid van jouw content te verbeteren. Vandaag hebben wij twee kleine maar krachtige features gelanceerd die jou daarbij helpen.

Alle indexatie details in één oogopslag

Dankzij het nieuwe Indexatie-blok kan je snel de indexatie status van iedere pagina bekijken. Dit is zeer nuttig voor het bepalen van de canonical link van een pagina, de meta robots status, of om snel te controleren of een pagina indexeerbaar is en opgenomen in de XML sitemap.

ContentKing - indexatie blok

Meer inzichten in pagina relaties

Naast inkomende en uitgaande links toont het Relaties-blok vanaf nu twee nieuwe relatie typen voor iedere pagina: inkomende redirects en inkomende canonical links. Hiermee zie je snel welke pagina’s hun autoriteit naar de pagina die je bekijkt sturen en welke rol binnen de website de desbetreffende pagina speelt.

ContentKing - inkomende redirects en inkomende canonical links

Veel plezier met deze nieuwe features en onthoud: altijd blijven optimaliseren!

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen