Next-gen alerting: meer inzicht en controle

 • 9 april 2019
 • Veronika Martošová

ContentKing’s 24/7 monitoring en change tracking zorgt ervoor dat je niets mist. Vanaf vandaag is onze alerting engine krachtiger dan ooit. Laten we een kijkje nemen:

Uitgebreide configuratie

Met behulp van de geavanceerde configuratie kun je alerts aanpassen aan jouw behoeftes:

 • Wil je specifieke alerts laten versturen naar verschillende teamleden?
  Geen probleem! Voor elke alert kun je instellen wie het moet ontvangen.
 • Wil je meer of minder alerts?
  Dat kunnen we regelen. Pas het gevoeligheidsniveau aan zodat je de juiste balans tussen belangrijke en minder belangrijke alerts hebt.
 • Wil je alerts voor bepaalde segmenten ontvangen?
  Dat is ook makkelijk! Selecteer het bereik van het alert: de gehele website, of een specifiek segment. Gebruik je nog een segmenten? Lees dan dit artikel.

En geen zorgen: je kunt elk type alert voor verschillende delen van een website instellen. Dus als je alerts met Gevoeligheid Hoog wilt instellen voor jouw “Money pages” segment maar met Gevoeligheid Medium voor de rest van de website, dan is dat geen enkel probleem.

ContentKing - Next-gen Alerts Configuration

Alle belangrijke details in één oogopslag

Elk alert vertelt een ander verhaal. Daarom laat ContentKing voor elk type alert precies die details zien die jij nodig hebt.

ContentKing - Next-gen Alerts Overview

E-mail notificaties bij het sluiten van alerts

We hebben niet alleen onze e-mail notificaties herontworpen zodat alle relevante informatie onmiddellijk getoond wordt, maar we hebben ook een nieuw type toegevoegd: een notificatie die je vertelt wanneer een alert opgelost is. Op deze manier verlies je geen tijd door te kijken naar zaken die al opgelost zijn door een collega.

ContentKing - Next-gen Alerts Email

Ga direct aan de slag met next-gen alerting

Alle nieuwe alert functionaliteit is vanaf nu beschikbaar in jouw account. Ga dus direct aan de slag. Gebruik je nog geen ContentKing? Doe je website een plezier en start jouw proefperiode vandaag!

Veronika Martošová
Veronika Martošová

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
 • Geen credit card nodig
 • Geen installatie nodig
 • Geen verplichtingen