Meer inzichten dan ooit tevoren

  • 17 januari 2017
  • Veronika Martosova

We hebben zojuist de laatste versie van ContentKing gelanceerd, met krachtige nieuwe inzichten. Laten we eens kijken naar wat er nieuw is!

Indexeerbare vs. niet indexeerbare pagina’s

Je kunt nu gemakkelijk schakelen tussen indexeerbare en niet indexeerbare pagina’s. Niet geïnteresseerd in pagina’s die toch niet indexeerbaar zijn? Geen probleem, filter ze er gewoon uit en focus je op wat belangrijk is.

Indexable vs. non-indexable pages

Bevat jouw website ongelinkte pagina’s?

Vanaf nu kun je gemakkelijk filteren op de gelinkte status van een pagina. Zijn er ongelinkte pagina’s? Kom er snel achter of een pagina wel of niet gelinkt is met dit eenvoudige filter:

Linking status

Facebook of Twitter markup? We hebben het!

Maak je gebruik van Twitter Cards of Facebook Open Graph markup? Behoud het overzicht en doorzoek eenvoudig de nieuwe Social kolommen:

Social markup

Creëer je eigen Pagina’s scherm

In totaal hebben we twaalf nieuwe kolommen toegevoegd en in de komende weken komen daar zelfs nog meer bij! Om het overzicht niet te verliezen hebben we ze gegroepeerd, zo vind je alle aanverwante kolommen in dezelfde groep.

Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet kun je de getoonde kolommen zelf beheren en selecteren welke zichtbaar zijn en in welke volgorde.

Your own Pages screen

Probeer deze geweldige nieuwe functies nu uit, ze zijn direct beschikbaar voor al onze gebruikers.

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen