Een tijdmachine voor je website issues

  • 15 juni 2020
  • Veronika Martošová

In ContentKing Issues sectie kon je altijd al snel en eenvoudig de huidige problemen op jouw website inzien. Gecombineerd met andere factoren heb je in een enkele metric (Website Conditie) inzicht in hoe het met je website gesteld is.

Dit klinkt allemaal geweldig, maar wat als dat nummer plotseling daalt? Dan wil je direct weten wat is er aan de hand is toch? Vanaf vandaag hebben wij daar het antwoord op!

Net als onze Change Tracking™ feature voor paginawijzigingen, brengen we nu ook Change Tracking uit voor Issues. Ben je benieuwd welke issues gisteren, vorige maand, of vorig jaar zijn opgelost of geopend? Dat kan nu allemaal!

Zijn issues verbeterd of verslechterd?

Wil je inzicht in hoe de issues op jouw website zijn veranderd? Je hoeft je niet langer rot te zoeken. Totalen voor geopende en opgeloste issues zijn nu in één oogopslag zichtbaar (middels de ‘bug’ icoontjes).

Change Tracking voor Issues laat het totaal aantal geopende en opgeloste issues van de afgelopen 7 dagen zien

Wil je weten welke issues dat zijn? Geen probleem! Diezelfde icoontjes geven je meer details over hoeveel issues er zijn geopend en opgelost in specifieke categorieën.

“Maar hoe zit het dan met de Website Conditie?” Ook geen probleem. Door de rode of groene conditie-icoontjes voor elke issue categorie heb je snel een indruk van de mate waarin het de algehele conditie van jouw website heeft beïnvloed.

Meer details

Wil je meer weten? Klik op een issue categorie om precies te zien hoeveel nieuwe gevallen van een issue van invloed zijn op de pagina’s en hoeveel er zijn opgelost.

En net als bij issue categorieën laat het conditie-icoon je zien hoe elk issue jouw Website Conditie heeft beïnvloed.

Een afbeelding die laat zien voor hoeveel pagina’s de issue ‘Paginatitel ontbreekt’ is geopend en opgelost in ContentKing

Meer, meer, meer!

Wil je nog dieper gaan? Klik op “Bekijk alle wijzigingen” om elk geval van het issue op individuele pagina’s te onderzoeken.

Change Tracking voor pagina’s die beïnvloed zijn door de Paginatitel ontbreekt issue in ContentKing

Direct aan de slag

Change Tracking voor Issues is vanaf nu beschikbaar in jouw account, dus waar wacht je op? Ga direct aan de slag en ontdek welke issues jouw Website Conditie beïnvloeden!

  1. Ga naar Issues
  2. Klik op Historische wijzigingen
  3. Klik op Wijzig datumbereik om een andere start- en einddatum in te stellen

Heb je meer hulp nodig om te ontdekken hoe het werkt? Ons support artikel helpt je daarbij.

Gebruik je ContentKing nog niet? Doe je website een plezier en probeer het gratis!

Veronika Martošová
Veronika Martošová

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen