Houd je voortgang bij met het ContentKing Dashboard

  • 27 februari 2017
  • Veronika Martosova

Online marketing draait om het vooruithelpen van de business. Zichtbaarder zijn dan je concurrenten, meer verkeer en conversies genereren, en de KPI’s die de business aandrijven verbeteren. Daarom lanceren wij vandaag een nieuwe feature die op een duidelijke (en schitterende) manier jouw voortgang visualiseert: het ContentKing Dashboard!

De groei van jouw website inzichtelijk gemaakt

De eerste metrics die je ziet op het dashboard zijn website conditie en het aantal pagina’s. De website conditie is ideaal voor het spotten van onverwachte problemen, terwijl je in het aantal pagina’s snel op de hoogte bent van content wijzigingen. Beide metrics worden gevisualiseerd op een intuïtieve grafiek, en tonen de ontwikkeling over een bepaald tijdsbestek.

het ContentKing Dashboard!

Issues afvinken voelde nog nooit zó goed

Een andere belangrijke metriek die we bijhouden in het dashboard is het aantal openstaande issues per categorie. En om het nóg nuttiger te maken, zijn deze statistieken inzichtelijk voor essentiële en normale pagina’s. Op deze manier heb je een mooi overzicht van waar en hoe je aan het verbeteren bent. Want wees eerlijk: niets geeft meer voldoening dan het wegwerken van vervelende issues en de grafieken real-time zien mee te veranderen!

Issues afvinken voelde nog nooit zó goed

We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan deze nieuwe feature als ons, en onthoud: blijven optimaliseren!

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen