Visualiseer de data van jouw website met ContentKing

  • 21 december 2017
  • Veronika Martosova

Visualiseer de data van jouw website

Wanneer je bij ContentKing inlogt, vind je daar altijd iets terug: data. Alle websites die je monitort en de pagina’s, redirects en 404s. Altijd tot je beschikking, klaar om mee gewerkt te worden.

Maar soms is die enorme berg aan data net iets té veel om iets mee te kunnen.

Daarom is er vanaf vandaag een manier om naar die data kijken: grafieken!

Het nieuwe grafieken overzicht

Het grafieken overzicht bevindt zich in het Pagina’s scherm en geeft je een aggregatie van de data, waardoor het super makkelijk wordt om de structuur van je website te begrijpen. Om het grafieken overzicht zichtbaar te maken klik je op de “Grafiek” knop bovenaan het scherm:

ContentKing pages graphs

Alle actieve filter instellingen worden ook meegenomen, het is dus helemaal aan jou welke data je wilt visualiseren. Of dit nu de hele website, een specifiek segment of ieder andere combinatie van filters is.

Wil je de onderliggende data bekijken? Schakel dan terug naar het tabel overzicht!

ContentKing pages graphs

Of je nou een snel overzicht wilt hebben van de structuur van je website, input voor rapportages nodig hebt of strakke visuals wilt toevoegen aan een presentatie, met het Grafieken overzicht is het een fluitje van een cent!

De schoonheid van data

Als je al een ContentKing account hebt kun je gelijk gebruik van maken van deze nieuwe feature. Log in, ga naar Pagina’s en klik op de Grafiek knop.

Heb je nog geen ContentKing account? Doe jezelf een plezier en start vandaag nog om voorbereid het nieuwe jaar in te gaan!

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen