Geavanceerde filter operators

  • 6 februari 2019
  • Veronika Martosova

Gemakkelijke en krachtige filtering is een essentieel onderdeel van ContentKing. Daarmee kun je zelfs de grootste websites snel doorzoeken. En vervolgens segmenten maken gebaseerd op de zoekresultaten.

We hebben recentelijk onze filters een enorme upgrade gegeven door filter operators voor elk vrij invoerveld te implementeren. Klik hiervoor op de knop met de bliksemschicht:

ContentKing - Advanced Filter Operators

Ben je benieuwd naar de beschikbare filter operators en hoe ze werken? Lees ons support artikel over geavanceerde filter operators.

Maak gebruik van geavanceerde filter operators

De volledige nieuwe filter operators zijn vanaf nu beschikbaar in ContentKing. Log in en je kunt meteen beginnen. Gebruik je nog geen ContentKing? Doe je website een plezier en start jouw proefperiode vandaag!

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen