Uitgebreide access control en andere geavanceerde features in ContentKing’s Enterprise pakket

 • 5 maart 2020
 • Veronika Martosova

In het afgelopen jaar hebben veel Enterprise-level organisaties zich aangesloten bij onze community van tevreden klanten en we zijn daar buitengewoon trots op. Nu deze organisaties ContentKing steeds meer benutten om hun bron van inkomsten te bewaken, ontvangen we steeds vaker maatwerk verzoeken passend bij zulke grote bedrijven.

Om ContentKing zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden en ook deze geavanceerde features te bieden, hebben we besloten dit samen te voegen in een gloednieuw pakket - het Enterprise pakket. Vanaf vandaag kan iedereen die is geïnteresseerd zich aanmelden en profiteren van Enterprise-level features, zoals uitgebreide access control, 5 jaar aan opslag van historische gegevens, full HTML respons snapshots en het monitoren van je websites van waar ook ter wereld.

Lees verder om te ontdekken wat het nieuwe Enterprise pakket te bieden heeft. Geïnteresseerd om het eens uit te proberen? Neem contact met ons op dan zetten we graag een demo voor je op.

Belangrijk: De andere pakketten zijn niet gewijzigd. Als je deze geavanceerde features dus niet nodig hebt, dan hoef je niets te doen - ContentKing blijft gewoon zoals je altijd gewend was!

Geavanceerde access control

Het Enterprise pakket krijgt een nieuwe gebruikersrol - Account Admin - die diverse features voor security en access control ondersteunt:

 • Instellen of een Manager rol:
  • het account kan koppelen met een ander account
  • integratie tokens kan zien, bijv. het Reporting API token
  • wijzigingen mag aanbrengen in de facturering
 • Restricties instellen op e-mail domeinen voor uitnodigen van gebruikers
 • Verplichten van 2FA voor alle gebruikers
 • Bijhouden van alle gebruikersactiviteit in de Audit Log
ContentKing biedt geavanceerde security en access control voor Account Admins in het Enterprise pakket

Volledige response snapshots van je pagina’s

Benieuwd wat de exacte respons was toen we jouw pagina’s hebben gecrawld? Behalve de HTTP request en response headers die je in de andere pakketten kunt checken, laat het Enterprise pakket je ook de volledige body payload van de respons zien.

Snapshot viewer toont de volledige response payload voor een request gedaan door ContentKing tijdens het crawlen van een pagina

Monitor tot wel 20 custom elements

Wil je meer dan een handvol custom elements bijhouden, dan hebben we goed nieuws! Het Enterprise pakket biedt tot wel 20 custom elements die zijn in te stellen naar eigen believen. Zo kun je alles bijhouden wat belangrijk voor je is.

Paginagegegevens in ContentKing toont extractie van custom elements

Tot 5 jaar data retentie

Wil je pagina wijzigingen in kunnen zien van langer dan een jaar geleden? Geen probleem! Het Enterprise pakket biedt tot 5 jaar data retentie!

Tracked Changes tab of Page detail in ContentKing showing a change from 4 years ago

Monitoren van 100.000.000 pagina’s

Het Enterprise pakket ondersteunt ook het monitoren van zeer grote websites. Terwijl de gewone pakketten zijn gelimiteerd tot maximaal 10 miljoen pagina’s, ondersteunt het Enterprise pakket tot wel 100 miljoen pagina’s, direct klaar voor gebruik.

Monitor je website vanuit de hele wereld

ContentKing monitort standaard je websites vanuit Europa, de UK of de Verenigde Staten. Het Enterprise pakket ondersteunt monitoring vanuit de hele wereld.

Setting of the monitoring location of a website in ContentKing

Het maximale uit ContentKing halen

Benieuwd hoe je ContentKing nou het beste kunt inbedden in je organisatie? In het Enterprise pakket krijg je het volgende:

 • Maatwerk training aangepast aan de behoeftes van je team
 • Een speciaal aan jou toegewezen Customer Success Manager om je stap voor stap op weg te helpen
 • Priority support, zodat je vragen nog sneller worden beantwoord en je problemen des te sneller worden opgelost.

Meer weten?

Klinkt dit nuttig? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag alle details met je.

Nog geen gebruiker van ContentKing? Doe je website een plezier en start vandaag nog je gratis proefperiode.

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
 • Geen credit card nodig
 • Geen installatie nodig
 • Geen verplichtingen