Eindelijk een volledig overzicht van al jouw klanten

  • 13 oktober 2017
  • Veronika Martosova

Van onze gebruikers werkzaam bij online marketing bureaus horen wij vaak hoe makkelijk ContentKing het maakt om de klant op de voet te volgen. Of het nu gaat om het uitvoeren van een audit na de laatste website update, controleren of de klant de content strategie volgt of het doen van maandelijkse rapportage: met ContentKing is het een fluitje van een cent.

Er ontbrak echter één belangrijk onderdeel: een overzicht van alle websites in een enkel scherm. Tot nu toe moesten bureaus website voor website controleren of alles in orde was. Of, wachten tot de volgende e-mail rapportage binnenkwam.

Dat probleem is zojuist opgelost! Vandaag introduceren wij een nieuw scherm: Websites. In dit scherm blijf je continu op de hoogte van alle websites in jouw account!

Eindelijk een volledig overzicht van al jouw klanten

Deze superhandige feature is vanaf nu beschikbaar in alle bureau accounts. Heb je nog geen ContentKing account? Start jouw gratis proefperiode en ontdek hoe eenvoudig het is om de websites van jouw klanten te monitoren.

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen