Dutch Search Awards: ContentKing is beste SEO software van Nederland

  • 29 november 2017
  • Vincent van Scherpenseel

Amsterdam, 29 november - Vorige week donderdag mocht ContentKing de award voor “Beste SEO Software” in ontvangst nemen. ContentKing werd geroemd om haar innovativiteit en intuïtieve interface.

Steven van Vessum (31), VP of Community van ContentKing:

We zijn ontzettend trots op het winnen van deze award. Dit is bevestiging voor ons visie: SEO software moet websites continu monitoren en proactief communiceren. Dit is iets wat geen enkele andere SEO tool goed doet.

Over de Dutch Search Awards
De Dutch Search Awards is een jaarlijks terugkerend initiatief dat opgericht is om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de spotlights te zetten. De vakjury beoordeelt cases die door agencies, merken, professionals en leveranciers van tools en software worden ingezonden. In totaal zijn honderd bureaus, consultants en merken genomineerd, verdeeld over 18 categorieën.

Over ContentKing
Geen nare verrassingen meer met ContentKing, want ContentKing checkt websites continu op fouten en wijzigingen. Net zoals zoekmachines dat doen. Doordat je er bovenop zit voorkom je onaangename SEO verrassingen en kun je problemen oplossen voordat zoekmachines ze tegenkomen. Bedrijven die ContentKing tot haar klanten mag rekenen zijn o.a. Essent, TNT en FBTO.

What’s next?
Gezien de snelle ontwikkeling van de SEO industrie zijn we nooit ‘klaar’ met de ontwikkeling van ContentKing. Steven van Vessum, CCO van ContentKing:

We blijven hard doorwerken aan onze applicatie en willen volgend jaar namelijk ook de European- en US Search Awards winnen!

Meer informatie:

Vincent van Scherpenseel
Vincent van Scherpenseel

Vincent is ContentKing’s Chief Executive Officer. Hij is gek van product management en houdt ervan om op het snijvlak van design, ontwikkeling en business te werken. Dit maakt ContentKing de perfecte uitdaging voor hem.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen