Kennis binnen handbereik!

  • 23 januari 2019
  • Veronika Martošová

SEO is een kennisrijk vakgebied, en zelfs de meest doorgewinterde online marketeers moeten af en toe hun geheugen opfrissen. Daarom hebben wij de ContentKing Academy gecreëerd, en deze nu naadloos geïntegreerd in onze app.

Fris je geheugen op met één klik

Elk omschrijving van een issue heeft nu een “Zie waarom” link. Klik hierop en de uitleg over het issue wordt direct getoond:

ContentKing - Academy integratie - in-app

De uitleg bevat ook links naar de ContentKing Academy, waar je meer informatie over de gerelateerde onderwerpen kunt vinden.

ContentKing Academy: alle kennis op één plek

De ContentKing Academy bevat een schat aan SEO informatie: praktische handleidingen, referentiemateriaal, workflows en checklists.

ContentKing Academy

Al deze kennis is vrij toegankelijk en voorzien van handige illustraties, inzichten van industry leaders en gratis downloads.

Ga naar de ContentKing Academy

Veronika Martošová
Veronika Martošová

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen