Beter dan ooit tevoren: het nieuwe dashboard

  • 7 september 2017
  • Veronika Martosova

Wij hebben zojuist ons gloednieuwe dashboard gelanceerd. Naast een nieuw fris ontwerp zijn er twee zeer nuttige widgets toegevoegd: Change Tracking en Segmenten Overzichten. Laten we een kijkje nemen.

In één oogopslag wijzigingen ontdekken

Allereerst de Change Tracking grafiek. Deze fraaie grafiek geeft een overzicht van hoeveel pagina’s zijn gewijzigd, toegevoegd, verwijderd, etc. en wanneer! Klik op een balk in de grafiek en je krijgt direct de betreffende pagina’s te zien, waarna je direct kan bepalen of je actie moet ondernemen.

New dashboard

De kracht van data visualisatie 🙂

Segmenten

De tweede nieuwe widget is het Segmenten Overzicht. Hier vind je in een handig overzicht de conditie, het aantal pagina’s én openstaande issues. Het mooie is dat dit zowel over de hele website als per segment wordt weergegeven!

Segments overview

Maak je nog geen gebruik van Segmenten? Dat is zonde. Met deze krachtige functionaliteit kun je eenvoudig jouw website opdelen zodat je kan focussen op specifieke secties. Ontdek hier hoe je je voordeel kan doen met Segmenten.

Ga direct aan de slag

Het nieuwe dashboard is vanaf nu beschikbaar in alle ContentKing accounts, dus wacht niet langer en check het direct. Maak je nog geen gebruik van ContentKing? Start direct jouw gratis proefperiode!

Veronika Martosova
Veronika Martosova

Veronika is ContentKing’s Product Manager. Ze houdt ervan om met onze klanten te praten om hun behoeften te begrijpen en vervolgens met het development team samen te werken om de juiste oplossingen voor hen te bedenken. Ze werkt graag op het snijvlak van design, ontwikkeling, marketing en business.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen