Academy

In de ideale wereld zou je elk probleem op je website direct oplossen. Maar de realiteit is anders: er is altijd te weinig tijd en teveel om op te lossen. Maar waar moet je beginnen? Daarom hebben wij vandaag twee nieuwe features gelanceerd om die vraag te beantwoorden: relevantie en het filteren van issues.

Relevantie

Relevantie geeft weer hoe cruciaal een pagina is voor jouw zoekmachine resultaten op een schaal van 1 tot 10. Een groot aantal factoren bepalen dit getal, waaronder hoe vaak de pagina wordt gewijzigd, hoeveel links er naar toe wijzen en de indexability-status van de pagina.

Relevantie is nu beschikbaar in Pages en Issues, waardoor je eenvoudig inzoomt op de belangrijkste pagina’s.

Relevantie

Filteren van issues

Wat wij het mooist vinden van het filteren van issues is de mogelijkheid om essentiële pagina’s te scheiden van de rest. Essentiële pagina’s zijn pagina’s met de hoogste Relevantie binnen jouw website, een goed beginpunt om aan de slag te gaan met problemen dus.

Daarnaast kan je ook eenvoudig filteren op issue status en categorie, waarmee je elke mogelijke combinatie kan maken. Wil je inzoomen op content issues op essentiële pagina’s? Geen probleem, met een paar klikken ben je er!

Filteren van issues

Boost je productiviteit met deze twee nieuwe toevoegingen aan ContentKing, beide features zijn per direct beschikbaar voor alle ContentKing gebruikers!

Vincent van Scherpenseel
Vincent van Scherpenseel

Vincent is ContentKing’s Chief Executive Officer. Hij is gek van product management en houdt ervan om op het snijvlak van design, ontwikkeling en business te werken. Dit maakt ContentKing de perfecte uitdaging voor hem.

Probeer 14 dagen gratis

Binnen 20 seconden aan de slag

Gelieve een geldige domeinnaam (www.voorbeeld.nl) op te geven.
  • Geen credit card nodig
  • Geen installatie nodig
  • Geen verplichtingen