Academy
27 januari 2020

Turbo-boost je workflow met de ContentKing Chrome extensie

Niet meer heen en weer klikken tussen je browser tabs! Gebruik onze nieuwe Chrome extensie om de meest urgente SEO issues en andere ContentKing data direct in je browser te kunnen checken.
Lees het hele artikel
5 november 2019

Google Data Studio connector voor ContentKing

Rapportages maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Of je nou de resultaten van je SEO werkzaamheden wil delen met collega’s of klanten, met de Google Data Studio connector van ContentKing is het zo gepiept! Met onze Google Data Studio connector werk je met jouw ContentKing data en metrics direct in Google Data Studio.
Lees het hele artikel
24 oktober 2019

Custom Element Extraction en Monitoring

Groot nieuws! Het bijhouden van wijzigingen in on-page SEO elementen is natuurlijk ontzettend handig, maar… wat als jij zelf kon bepalen welke elementen je wil bijhouden in ContentKing? Vanaf vandaag bepaal jij wat je monitort!
Lees het hele artikel
4 oktober 2019

Bekijk request snapshots voor elke wijziging

Een feature voor de power-users! Vraag je je weleens af wat voor webserver response ContentKing heeft gekregen bij het detecteren van een wijziging op jouw website? Vanaf nu toont ContentKing voor elke wijziging de volledige request snapshot.
Lees het hele artikel
15 augustus 2019

10 kleine grote verbeteringen - zomer 2019

Naast grote functies zoals Next-gen Alerts, onze Slack integratie en Issue Configuratie, werken we ook altijd aan kleinere verbeteringen. Vorig jaar hebben we een lijst met tien kleine verbeteringen samengesteld, omdat het bij ons niet altijd de grootte is die telt. Omdat deze lijst zeer goed werd ontvangen, hebben we besloten om er een traditie...
Lees het hele artikel
2 augustus 2019

Schaal jouw SEO-bureau op met deze tips van Hannah Thorpe

Hannah Thorpe, Business Director bij Found, legt uit hoe je jouw SEO bureau kunt opschalen. Het gaat niet alleen over het vinden van veel klanten, het gaat over het vinden van de juiste, het werven van de juiste mensen, snel falen en leren van je fouten en meer. Krijg een inzicht in haar strategie om een SEO bureau op te schalen!
Lees het hele artikel
19 juli 2019

Issue Configuratie: test parameters op maat

Dit is er eentje voor de power users: vanaf vandaag kan je de test parameters van ContentKing zelf aanpassen!
Lees het hele artikel
1 juli 2019

Technische SEO: wat is het en waarom is er een groeiende vraag naar?

Tom PoolBlue Array Ik denk dat de technische kant van SEO het belangrijkste onderdeel is! Het is net als het bouwen van een huis: je hebt een goede, sterke technische fundering nodig om de rest er bovenop te bouwen - de content en de links. Ik zie zo vaak sites die echt goede content en veel relevante links hebben om vervolgens enorm te worstel...
Lees het hele artikel